Kernwaarden

Wij zijn als groep het beste stoffeerbedrijf van Nederland. Dit hebben we bereikt door onze nuchtere aanpak. We weten waar we staan en waar we naar toe willen. Dit bereiken wij door ons niet te laten meesleuren door de waan van de markt, maar geloven in het vasthouden aan onze eigen kracht en werkwijze.

De passie en het enthousiasme waarmee ons team zich dagelijks inzet, is voelbaar en werkt aanstekelijk. Dat geeft energie aan onze klanten en partners en vormt ‘de trots’ binnen ons bedrijf. Ons vak is heel mooi, maar ook zwaar. Als je daar geen enthousiasme voor kan opbrengen, kost het je te veel energie. Binnen ons team merken wij dat wij er juist energie van krijgen. Enthousiasme is de drijfveer van ons bedrijf.

Wij werken hard aan de toekomstbestendigheid van ons bedrijf en ons hele vakgebied door te investeren in het vakmanschap. In onze visie is vakmanschap hét antwoord op een snel veranderende wereld. Het is de specifieke combinatie van kennis, houding en vaardigheden die nodig zijn om ons vak met succes te kunnen uitoefenen. Nu en in de toekomst. De liefde die wij hebben voor ons vakmanschap delen wij graag met onze klanten en teams. Daarom hebben wij de Academy ontwikkeld, zodat klanten altijd verzekerd zijn van een vakspecialist.

Door de gedrevenheid van onze medewerkers zien wij elke dag mogelijkheden om het nog een beetje beter te doen. Binnen ons bedrijf durven we onze nek uit te steken om iets nieuws te proberen dat afwijkt van het gebaande pad, zoeken wij naar de échte oorzaken van problemen, waarbij fouten juist als leerervaring worden gezien. Dit leidt elke dag tot verbeteringen en dat is merkbaar voor onze klanten. Deze gedrevenheid is ook aanstekelijk; voor collega’s onderling en voor onze partners in de uitvoering en op de bouwplaats.

Geschiedenis

Al sinds onze oprichting in 1953 gaan voor lange termijn relaties door oplossingsgericht te denken en duurzame partnerships aan te gaan. Als onderdeel van Iedema Projectstoffeerders kunnen we bovendien ook meedenken over meer dan alleen ons eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij een totaalpakket bieden aan afbouwwerkzaamheden en projectstoffering.

Opgericht in 1953
Al sinds onze oprichting in 1953 gaan voor lange termijn relaties door oplossingsgericht te denken en duurzame partnerships aan te gaan.
Overname door Iedema
Op 31 mei 2018 is de overname van Abeln Stoffering door Iedema succesvol afgerond. Een nieuwe stap naar landelijke dienstverlening.
Nieuw managementteam
In 2020 wordt een nieuw MT gevormd voor Abeln Stoffering en Iedema Projectstoffeerders. Betere dienstverlening door betere integratie.
1 januari 1953
31 mei 2018
26 maart 2020
Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

NEEM CONTACT MET ONS OP.